Tunnistatko seuraavan henkilön?





Kuvassa istuu huolellisesti verhoiltu Lady Gaga. Ehkä olet kuullut hänen uusimmat singlensä, tai jos olet ollut onnekas, nähnyt myös kappaleiden musiikkivideot. Kappaleet ovat Just Dance ja Poker Face.

Lady Gagasta, eli Stefania Joanne Germanottasta (s. 1986) on povattu pop-musiikin seuraavaa suurta vaikuttajaa. Ainakin naisen ulkonäkö ja pukeutuminen ovat vertaansa vailla. Gaga säveltää, sanoittaa ja laulaa kappaleensa suurimmaksi osaksi itse; genren ollessa lähinnä elektro-poppia. Naisen tanssityyli pyrkii selvästi omaperäisyyteen.

Gagasta on myös hyvää vauhtia tulossa narsistisen elämäntyylin ja -yhteiskunnan imago ja kasvot. Videoillaan Gaga on jo ehtinyt mm. polkea ihmisiä korkokengillään, mäiskiä holtittomasti taustatanssijoitaan ja ahmia seteleitä. Eräässä live -esityksessään Gaga nousi miestanssijan selkään istumaan, ratsastamaan ja laulamaan.





Gagan menneisyys  on monelta fanilta hämärän peitossa. Gaga esiintyi nuoruudessaan paljon New Yorkin clubeilla.





Tämä lady osaa olla ylpeä pienistäkin asioista.





Toisten ihmisten polkeminen on Gagan mieleen. Still -kuvat videoilta "Just Dance" ja "Beautiful, Dirty, Rich."





Huonolaatuisessa still -kuvassa (video: Beautiful, Dirty, Rich) Gaga antaa kyynerpään ja nyrkin tehdä työtä. Taustatanssijan jalat ovat pettämäisillään iskun voimasta. Nyrkki suuntautuu lopuksi katsojia kohti (Gagan muistuttaessa hahmoa Pirates Of The Caribbeanista).





Gaga ahmimassa seteleitä videollaan Beautiful, Dirty, Rich.